Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, czy ktoś się wybiera do Stanisława na turnus od 24 paździenika. Jadę do sanatorium pierwszy raz i jestem pełna obaw. O samym Stanisławie w internecie jest niewiele informacji, czy ktoś w niedługim czasie tam był i może mi naświetlić, jakie są tam warunki, jakie zabiegi i czy da się przeżyć 28 dni?
Witaj Aldona! Da się przeżyć. Ja byłam w Józefie w listopadzie 2012 (Stanisław-Adam-Józef to trzy sanatorie połączone łącznikiem). Jeśli masz pytania to proszę pytaj. Życzę miłego i zgranego towarzystwa, trafionych zabiegów, pogody ducha i atmosferycznej. Pozdrawiam
Dziękuję za wiadomości i pocieszenie, że da się wytrzymać. Zabiegi faktycznie wszyscy chwalą, ale ma nadzieję, że trafię do wyremontowanej części Stasia i przede wszystkim na fajne towarzyszki. Jeśli mogę zapytać (może to śmieszne pytanie, ale jadę po raz pierwszy) to na jakie stroje mam sie nastawić, czy na dresy czy normalne ciuchy, i jak z możliwością prania? I jeszcze jadno, czy jest w tym Stasiu dostęp do internetu? A jeszcze jedno Zainteresowały mnie również wiadoności o organozowanych wycieczkach, czy jest to standard, czy w zależności od grupy chętnych? Dziękuję wszystkim za opdowiedź. Pozdrawiam Aldona