Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie.. ..U mnie kawka w małym opóżniem dzisiaj.Trzeba odespać te fajerwerki.Czytaliscie ile jest martwych ptaków po tych pirotechnicznych atrakcjach?Szok! Powinien być zakaz takich zabaw moim zdaniem.
Dzień dobry
Ja w nocy nie mogłam spać, jakieś koszmary senne mnie męczyły, może to ta dzisiejsza komisja a rano wstać nie mogłam, jeszcze raz proszę o 15.30 trzymajcie kciuki
Cześć Paczuszko , Alutko tylko nie kop komisji, i często krzycz ... słoneczko ładnie świeci i lekki mrozik i to cała zima , a pamiętacie jak w styczniu było pięknie mroźno i śnieżno ? i za niedługo ferie i po co to się wszystko zmieniało ? ... miłego i pogodnego
Cześć, Ysy dzięki za kawę trzeba w końcu się obudzić.
Alutko nie martw się będzie dobrze. Trzymamy kciuki ja nic dziś innego nie robię. Na rehabilitację idę dopiero na 16:30 więc trzymam. Daj tylko znać jak będziesz już po komisji.
Kochani jestem już po, dzięki za trzymanie kciuków, decyzja do 2 tygodni przyjdzie pocztą, nie omieszkam Was powiadomić :)Póki co trudno powiedzieć, pan doktor niewiele mówił, za to ja krzyczałam jak mi radził Andy