Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wielkopolska , pochmurnie z przejaśnieniami
Temperatura 4 stopnie ,wiatr umiarkowany
Bez opadu deszczu ,śniegu
Pogoda zmienia się w ciągu dnia ,pozdrawiam
Małgorzato - jest taka pogoda, ponieważ...
...nadciągający cyklon Fabian spowodował silne wiatry i zmiany w pogodzie. Ochłodzenie w całej Polsce nastąpiło właśnie już dziś. Według prognozy na weekend, termometry na obszarze całego kraju wskażą maksymalnie do 5 stopni. Wieczorami temperatura w wielu miejscach ma być ujemna, będzie też padał śnieg lub deszcz.
Trzymajmy się cieplutko
Oj tak, - uważajmy i trzymajmy się ciepło ..
Cyklon Fabian zmienił pogodę w Skandynawii, a w Europie dał się we znaki od dziś, czyli 4 stycznia..., u mnie w Małopolsce czyli na południu jeszcze tak bardzo nie, dziś tylko wiatry i to dość mocne... Od północnego zachodu na południowy wschód przemieszczać się będzie strefa frontu, co będzie widać i łączyć się ze wzrostem zachmurzenia oraz z przelotnymi deszczem...I deszczem ze śniegiem. Część Polski znajdzie się pod wpływem niżu atmosferycznego, co wiążę się z porywistym wiatrem sięgającym nawet 100 km/h. To co mi wiadomo, to takie ostrzeżenie dotyczy szczególnie mieszkańców województwa Pomorskiego....
Na południowym wschodzie Polski ciemne chmury, z których spodziewane są opady śniegu i deszczu....
Słupek rtęci na termometrach w większej części naszego kraju spadnie poniżej zera stopni Celsjusza. W najbliższych dniach spodziewane jest spore oblodzenie na drogach, co może utrudnić jazdę kierowcom. Lód pojawi się także na chodnikach....
Bardzo proszę, zachowajcie czujność i bądźcie ostrożni....
Witajcie pogodynki i pogodynku Wiktorze! U mnie dzisiaj cieplutko i wiosennie ,wiatr umiarkowany .Słoneczko pięknie świeci! Pozdrawiam z Kielc ,miłego dnia
Wielkopolska, zachmurzenie małe
Pogodnie ,słoneczko świeci ,temperatura 1 stopień
Rano szron , na minusie
Chłodny wiatr ,ładna niedzielna pogoda
Nie pada deszcz ,śnieg
Pozdrawiam , pogodnego dnia
Witam,
Małopolska chłodniejsza, było rano-2 teraz jedynie +2... Wietrznie i bez słoneczka, było chwilkę i znikło za chmurkami..
Wzajemnie też miłej niedzieli
Serdecznie pozdrawiam...
Witam pogodynki i pogodynków U mnie dzisiaj była piękna spacerowa pogoda .Bezwietrznie trochę słoneczka ,z temperaturą ok .-1 stopień . Chwilami śnieżek sypał Pięknego świątecznego wieczoru.pozdrowionka