Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień doberek Przy takiej pogodzie dłuższe spanie Przy takiej pogodzie dzień ( jak dla mnie ) musi zacząć się kawą, może ktoś też akurat teraz? Więc smacznej kawki życzę
Agunia3 właśnie piję kawkę ciesząc się że mam wolny poranek....a tu telefon że wywiad do radia RMF który miał być jutro będzie dzisiaj,odstawiam kawę i lecę się przygotować oj będzie pełna improwizacja,dopij kawkę za mnie bo mam na to godzinkę pozdrawiam