Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
.......i czego się dowiedzieliśmy ,że Nasz Andrzej prowadzi jak na "tajnych kompletach" działalność ;
No ciekawe czy posiada uprawnienia "Masera" -Fizjoterapety
Jak z bazą noclegową , co z posiłkami czy kuchnia dostosowana ? co z Sanepidem ?
A może jeszcze na trawniku Party jest urządzane ?
Witam,wszystkie uwarunkowania prawno-techniczno-administracyjne są nieważne,ważne jest to żeby pacjentki były....zadowolone Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole w ten piękny niedzielny dzionek Przesyłam
Oczywiście,że nieważne. Co tam jedzenie, spanie..najważniejsza rehabilitacja .. a co do zadowolenia pacjentek, no to....zamieścimy opinię na forum .......... albo nie.... nie, raczej nie zamieścimy
darek pisze: 05 sty 2020 12:42
Jak z bazą noclegową , co z posiłkami czy kuchnia dostosowana ? co z Sanepidem ?
A może jeszcze na trawniku Party jest urządzane ?
Miałam okazje sprawdzić osobiście
1. Baza noclegowa znakomita
2. Posiłki smaczne
3. Kuchnia dostosowana pod każdym względem
4. Sanepid się przekupi
5. Trawnik również zauważyłam
-----------
Haj Nocne buziolki przesyłam
Serdeczne Dzięki Princi za Rekomendację mogę jeszcze dorzucić obcowanie z czworonogami- wyrośnięta Masza-ciągle łasa na głaskanie i czochranie i kocurki do sypania sierści na czarne części garderoby