Relacje Damsko-Męskie
Re: Relacje Damsko-Męskie
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Kiedyś na tym portalu wspomniałem o ..
No właśnie jak nazwać to co łaczy Dojrzała Kobietę i Dojrzałego Mężczyznę.
Od zawsze była i chyba jest obok Mnie Sąsiadka za sciany koleżanka z klasy
-NIGDY nie dziewczyna czy Miłość ,ale ktos BARDZO
Od piaskownicy przedszkola bylismy zdani na Siebie po czasie w okolicach szkoły średniej u mego boku zaczela Pojawiac się Piękna dziewczyna ,poźniej Kobieta wielu nie wiedziało ,że pomimo
,że obcujemy RAZEM nie jestesmy
Wielokrotnie było to Moje jak i Jej Najlepsze -ALIBI.-Rodzice zawsze wyrażali na "wspólne wyjście !!"
W okresie szkoły srednie dochodziło nawet do wspólnych wyjazdow na ..wakacje
Jakie Zaufanie musieli miec do nas Rodzice ?
Nastał czas zmiany stanu cywilnego i Ona wprost czy tez prawie nie pokłucila się z Moją partnerka
-Tak czy Ona byla Zazdrosna ?.
Nastapiło rozstanie każde z Nas zmieniło miejsce zamieszkania ,ale Rodzice Nadal mieszkali pod tymi samymi adresami i mimo chodem podczas Świat czy innych uroczystości ..spotykaliśmy się a i Spotykalismy się moze i bez wiedzy Partnerow ..ukradkiem
Potrzebowalismy porozmawiac poprostu pogadac i może i pocieszyc się
NIGDY dotychczas nie przekroczylismy GRANICY ,
Granicy bardzo cienkiej ot pocałunek w policzek na pożegnanie i to WSZYSTKO
W Naszym życiu wiele się zmieniło Jej Partner okazał się nie godnym i "Koleżanka " miała jakies Problemy kilka lat temu -Moja Partnerka umowiła się na ..kawę -ok po latach przeszło Jej.
Rozmawiały kilka godzin -Wszak Miały -Mają duzo wspolnego -..OBIE Mnie Znają i jeszcze TOLERUJĄ ( Obu Medal )!!
dzis po latach Obie są chyba Najlepszymi Przyjaciołkami a ja Zostałem pośrednio przez Obie ..ODSTAWIONY !!
Andrzeju
Pomimo ,że Moja koleżanka z lat szkolnych mieszka poza granicami Polski gdy Ma jakiekolwiek problemy Rozmawiamy nieraz godzinami Jest Blisko Mojej Rodziny jak i Moja Rodzina pomimo ,że jest Samotna z dzieckiem Może liczyć na Wspomożenie
Nawet Synowie przyzwyczaili sie do Bliskiej ..Ciotki a Jej syn ma Starszych dwóch ..braci bo tak się do Nich odnosi
Kiedys zadała mi Pytanie
Czy my moglibysmy przekroczyć GRANICĘ ??
Niewiedziałem co odpowiedzieć Zdaję Sobie sprawę ,że przechodząć się z Nią moje Notowania Gwałtownie ROSNĄ
tak jest Bardzo Zadbana Stateczna Piękną Kobieta i wie o Tym
Odpowiedzialem ,że przekroczenie Granicy spowodowało By Wzajemna Niechęc i moze i coś odmiennego .
podczas Moich ostatnich problemów Zdrowotnych Obie udały się do Doktora i Doktor mial problem
Zadał im Pytanie kim dla Pań jest Pan ..Darek
Obie odpowiedziały jednoczesnie COŚ z czego do Dzis obie się bardzo śmieja ,że...................
i obecnie mam obawy czy nie zapukają do drzwi smutni Panowie i nie skuja mnie w kajdany i nie osadzą
Andrzeju
Nasza Przyjaźń może i podkochiwanie trwa ponad 40 lat i wierz Mi wielu dziś Znajomych nam zazdrości , tak w sprawach przyziemnych jak i duchowych
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Znam wielu Mężczyzn ,którzy patrząc się na kobiete nie widza w niej Li TYLKO obiektu Porządania ale i Partnerę do rozmow o sprawach tak doczesnych jak i wykraczających poza graniceanusia153 pisze:Nie wydaj mi się możliwy taki związek platoniczny na dłuższą metę
Sam kilka krotnie złapalem sie Poznając Osoby dotychczas obce ,że po nawet krotkim CZASIE JEST zjawisko Chemiczne -Bez podtekstow!!
Znak Panie dla ,ktorych obcowanie jest Spelnieniem .
Co do mego przykladu możesz nie wierzyc Pomimo ,że koleżanka z Klasy Nieraz się łapię jak Ja nazwać ..
-Niespelniona Miłość
-Przyjaciółka
-Powierniczka
-Koleżanka
-??????
Jest naprawdę bardzo atrakcyjna kobieta ,ale ma to cos w Sobie ,że Umie wspomoc a może to i PRZYZWYCZAJENIE wszak jesteśmy ze soba od lat Umiemy ustępowac sobie
Wiecej razy toczyłem Boje z Partnerka ..niż bo i PO CO
Od czasu pewnego doszło do Mnie ,że Nasze Życie jest Bardzo krotkie -Dlatego tez dlaczego mam Sobie jej gmatwać .
Mój Przyjaciel Człowiek ,ktory przezył wojnę na bałkanach twierdzi CZYŃ DOBRO
Jest człowiekiem bezwyznaniowym ,ale widzę u Niem wiele Pozytywow ,ktore Chcialbym posiaść od Niego.
Ja widzę jak On codziennie Pragnie SZCZESCIA .
Wracając do Tematu zadanego przez Andrzeja
Przyjaźń ta Serdeczna i PRAWDZIWA zawsze Spotyka opory - bo WIELU poprostu jej ZAZDROŚCI
Wielu tez pomimo swego Doświadczenia i wieku -Wszystkich Klasyfikuje tylko poprzez ..łózko!
Podam kolejny Przykład z mego Zywota
w 2000 roku podczas kolejnego pobytu w Kołobrzegu Poznalem 2 atrakcyjne Panie
jedna w Moim wieku , druga młodsza
Poprostu pani Intendentak zrobila malego psikusa
W naszym towarzystie byl Pan w naszym wieku
Super rozwiązanie 2 pary w jednym przedziale wiekowym
Wszyscy chorujemy na tę samą chorobę
Do dzis jestesmy w kontakcie średnio 2-3 razy w tygodniu telefony z zadawkowych jak ..cukry i rozpoczyna się Temat RZEKA
spotykamy się w Realu mieszkamy w jednym wojewodztwie
i tez padlo Pytanie jednej z Pań
-czy jeżeli
odpowiedziałem
że do Spowiedzi nie ma po co iśc ..bo to juz prawie ..KAZIRODZTWO
Oczywiście -Dostało mi się
ale umiemy rozmawiac nie tylko przez pryzmat seksualności czy tez WSPIERAC się w chorobie
Może taka Moja przywara ,że napotykam na swej drodze Trzeźwo myslące osoby
a może i poprostu Panie w MOIM Towarzystwie czują się ..BEZPIECZNIE ???
-
AnnaN
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2012 19:10
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 9
jak najbardziej wierzę w przyjacielskie kontakty i...moja w tym wina, że nie pielęgnowałam ich...
powrót po "latach"
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy