Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Ja równiez jade w tym turnusie do Bryzy. Jestem z Częstochowy, napisz skad jestes moze jakos razem bysmy mogły sie tam dojechac. Jezeli jestes zainteresowana wspólna podróza to podaje nr tel 692051180 Pozdrawiam
Sylwia 1978 radzę wybrać się tak abyś była rano dostaniesz wtedy lepszy pokój i osobą dostosowaną wiekowo ,ja jak jechałam to pociągiem o 23 albo 22 z minutami z centralnego i tam jesteś rano.Jak będziesz wieczorem to wtedy wyboru już niestety nie ma musisz wziąść to co ci dają Pozdrawiam wszystkie panie i miłego pobytu nad samym morzem
sylwia 1978. Ja również jadę autobusem który jedzie z Warszawy przez Piłę i na miejscu jestem ok.7 rano. Jak chcesz możemy się zgrać co do pokoju razem. Pozdrawiam Lucyna(73)
Siema Lucyna130 zaraz sprawdze czy mój autobus jedzie przez Piłe a co do pokoju niema sprawy jak by co mój numer 668 106 263 puś mi sygnał to popiszemy