Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Dorotko weszłam na tę stronę i mogę powiedzieć ze tam nie podają dokładnie wyjazdu.U mnie napisano styczeń Przedemną jeszcze 4435 numerów(licząc że ponad 2 tysiące schodzi miesięcznie to jeszcze 2 miesiące) myślę ze juz na luty rozdają skierowania więc ni jak się ma ten styczen do wyjazdu Tak sobie myślę a czas zweryfikuje wszystkie przemyślenia już niedługo .
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Witaj Krychna,ja niedawno dowiedziałam się o tej stronie(sama jestem ciekawa czy informacja jest adekwatna do faktycznego terminu).Podają pewnie przybliżone terminy ,daty nigdy z takim wyprzedzeniem nie uda się określić,chyba ,że już jest przydział.
Wszyscy w napięciu. Ja planuję wydzwonić zwrot ,myślę o marcu.Zastanawiam się czy brać co będzie,czy czekać na jakieś ciekawe uzdrowisko.Myślę o Szczawnicy lub Cieplicach.W tych miejscach jeszcze nie byłam ,a lubię połączyć rehabilitację ze zwiedzaniem.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Dorotka65 Ja chcę dzwonić pod koniec stycznia tylko chyba gorzej bo razem z mężem i dwa skierowania jest ciężko chociaż na święta mogłam pojechać do Lądka ale na stan męża nie pojechaliśmy nie wiem jak jest w Połczyn Zdrój też mieliśmy propozycję ale odmówiłam nie znam tego sanatorium pozdrawiam i życzę zdrowia w 2020 roku