Atrium polańczyk
-
andy bandy
- Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 15:29
- Staż sanatoryjny: 2
Atrium polańczyk
Czy mógłby ktoś napisać coś na temat ośrodka atrium w polańczyku?
Wybieram się tam w maju i chciałbym dowiedzieć się czegoś nt ww ośrodka.
Re: Atrium polańczyk
sezonie kwaterują tam mała grupkę ,byłem tam w tamtym roku było nas tam trzydzieści osób ,na miejscu jest
nocleg (że to hotel to warunki przyzwoite )wyżywienie (też ok.) no i tańce ,cała reszta w Amer-Pol
Budynki dzieli droga w sumie 100m na zabiegi trzeba niestety spacerować ale jest gdzie odpocząć i poczekać.
Rekompensuje to cisza i miły personel w Atrium
Jak się trafi fajna grupa to jest gdzie powłóczyć i pobawić w maju jest już cieplutko ,ja byłem w kwietniu i było
przyzwoicie z pogodą tak że była możliwość wyskoczyć no połoniny.
-
andy bandy
- Kuracjusz

- Jerzy Nowak
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2018 16:29
- Oddział NFZ: Śląski
Witam .Z tego co mi wiadomo to Atrium rozpoczęło działalnosć jako sanatorium z końcem 2019 r Faktem jest ze ten sam wlasciciel Amet Polu ale juz funkcjonuje jako sanatorium.Ja byłem we wrześniu i pażdzierniku w Plonie.Artium do tej pory funkcjonował jako hotel i organizator roznych imprez typu wesela chrzciny itp .Bardzo fajny klimat dla ,,parkietotetapi"Bodzio18 pisze: 08 sty 2020 12:08 Witaj andy Atrium jest to hotel a nie obiekt sanatoryjny ale ma tego samego właściciela co Amer-Pol i dla tego po
sezonie kwaterują tam mała grupkę ,byłem tam w tamtym roku było nas tam trzydzieści osób ,na miejscu jest
nocleg (że to hotel to warunki przyzwoite )wyżywienie (też ok.) no i tańce ,cała reszta w Amer-Pol
Budynki dzieli droga w sumie 100m na zabiegi trzeba niestety spacerować ale jest gdzie odpocząć i poczekać.
Rekompensuje to cisza i miły personel w Atrium
Jak się trafi fajna grupa to jest gdzie powłóczyć i pobawić w maju jest już cieplutko ,ja byłem w kwietniu i było
przyzwoicie z pogodą tak że była możliwość wyskoczyć no połoniny.
pobytu byli w stanie przygotować bazę zabiegową ,być może część zabiegów niewymagających dużych
nakładów finansowych i pracy zrobili na miejscu a reszta w Amer-Polu .
Może ktoś obecnie jest na turnusie i podzieli się świeżymi wiadomościami
A co do parkietoterapi masz rację jest fajnie dużo miejsca i działa cuda
niedobrane...
-
andy bandy
- Kuracjusz

- Palka87
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2018 18:04