Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Witam się i ja. Po 3-letnim oczekiwaniu NFZ obdarzył mnie pobytem w Krynicy Zdrój, sanatorium Nowe Łazienki Mineralne w terminie 15.02-07.03.2020.
Mam nadzieję, że nie będzie zbyt zimno i będę mogła dużo pochodzić z kijami... nie lubię spędzać zimy w górach... jestem raczej ciepłolubna
Pozdrawiam
Dzisiaj( 07.01.2020) około godziny 14, przy numerze 1380 z NFZ mazowieckiego -otrzymałem wiadomośc o skierowaniu do sanatorium.
Planowany wyjazd do Polanicy Zdroju do sanatorium " Szarotka"
w terminie 18/02- 10/03.2020 r.
Wniosek o sanatorium skaładałem 18.08.2017 roku. Tak,że od momentu złożenia do czasu wyjazdu upłynie dokładnie 30 miesięcy.
Miałem wpisany czas oczekiwania ok.26 m-cy . Wyszło 30 m-cy.
Pozdrawiam oczekujących.
Zaczynam sie przygotowywać
Dziękuję za gratulacje ,dla " bożenka999 " oraz " M A J K A ".
Miło mi.
Ciesze sie z wyjazdu,choć tak w myślach wolałbym troszkę póżniej,żeby poczuć wiosenny cieplejszy wiaterek.
" Majka" może mi podpowiesz gdzie znajduje sie parking u sióstr. Na forum piszą ,że nie drogi i dośc blisko.
Z góry dziękuje.
Miło mi bedzie także przeczytać opinie o sanatorium z osttniego okresu.
Andrzeju wybacz nie pomogę. Zwykle parkuję w miejscu pobytu nawet jeżeli miejsce jest płatne. Kojarzę tylko siostry tuż przed punktem widokowym ale to mały domek jednorodzinny. Znajdziesz coś z pewnością nawet wzdłuż ulicy.