Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie w nowym roku
Ja mam chyba najmniej na liczniku, ale u nas w takim tempie spadają numerki, że i tak swoje poczekam Teraz minie 20 miesięcy od złożenia wniosku, więc jeszcze 14 przede mną
Zdrówka życzę w tym nowym roku, ale nie za dużo, bo do sanatorium nas nie wyślą
Masz rację trzeba o zdrowie zadbać ale z umiarem bo jak w uzdrowisku
powiesz że Cię nic nie boli to odeślą do domku a to byłoby nie fair
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich oczekujących na bilet do SPA i nie tylko.
A teraz czekajmy na chociaż namiastkę zimy. Dobrej nocki.W Poznaniu
tej zimy nie spadł jeszcze nawet płatek śniegu.
Już myślałam że 2021 zapadł w głęboki sen zimowy. Inne lata są aktywne a my .
Zajrzyjmy od czasu do czasu i zameldujmy się .Pokażmy że żyjemy i czekamy
co los nam da w darze Pozdrawiam 2021 i nie tylko
Proszę o wpisanie mnie na listę na ten roczek - trochę na wyrost
Będę się w przyszłym roku starał o zwroty i może uda się coś na wrzesień - październik 2021 upolować
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy na liście mają pewne miejsce
Witam niech każdy swoje słowo (może być śmieszne) dorzuci to już będzie suuuper
Miłego piątku , soboty i niedzieli , O poniedziałku nie wspominam bo i tak nikt go nie lubi
Ulokowałam się tu w 2021 , ale mam nadzieję na zwroty w 2020 od stycznia jestem po 18 miesiącach od ostatniego wyjazdu i będę dzwonić, ale dopiero pod koniec kwietnia w połowie kwietnia wydaję córkę za mąż i przydałby się odpoczynek po ciężkiej pracy i zabawie . Może się uda coś wydzwonić, jak myślicie mam szansę???