Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ysy , jak zawsze z poranną kawusią słodkości
Dziękujemy ,dobrze trafiłam kawa gotowa
Spóżniona , z pracy lukam na pogaduchy
Mokro po deszczu, mglisto pochmurno
Życzę miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Nie starsza tylko doświadczona , a na pogodę to jesteśmy bardziej czuli, przyjdzie wiosna to z powrotem się będziesz śmiała....
bo deszcz mi pada za kołnierz
Nie tylko cieleśni jesteśmy , a myślę że doświadczenie pozwala nam inaczej myśleć w sytuacjach stresowych czy niewiadomych i jak się wtedy ułoży to nie czujesz się jak młoda bogini ? , taka moc się rodzi
Jutro się wyjaśni... czy coś nie kapnie