A może spotkanie w ....Ciechocinku!!!!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: A może spotkanie w ....Ciechocinku!!!!

Post autor: forumowicz »

Blondi, wpisuję się na listę obecności. Będzie mi miło poznać Ciebie i jeszcze kilka nowych osób z forum osobiście. Mam nadzieję, że nie odmówisz mi tanga. Od 8.11 będzie przebywał w Ciechocinku również MAX. Chce osobiście podziękować za szczere wyrazy sympatii dla jego osoby i definitywnie wyjaśnić z kimś w cztery oczy pewną sprawę. Do zobaczenia.
forumowicz

O kurcze...ale numer..bardzo sie cieszę że Mix & Max zaszczycą nasz zlot.Miło będzie Was poznać ,mam nadzieję iż moja skromna osoba nie wzbudzi w Was niechęci....wszak różnie o mnie piszą :mrgreen:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

blondi pisze:O kurcze...ale numer..bardzo sie cieszę że Mix & Max zaszczycą nasz zlot.Miło będzie Was poznać ,mam nadzieję iż moja skromna osoba nie wzbudzi w Was niechęci....wszak różnie o mnie piszą :mrgreen:
Blondi :roll: to chyba piszą Ci co Ciebie nie znają ( minimum telefonicznie ;) ) i ci co Ci zazdroszczą urody .....oj tam.... całej Ciebie :) :) :)
forumowicz

Oj Margotko .....czego ja się o sobie dowiaduje ....włosy dęba stają :o ...pamiętaj nikt tak Cię nie zna jak znajomi z forum :!: :!: :!: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Wiem Kochana .....zastanawiałam się czy nie wydać książki ,,BIOGRAFIA NA WESOŁO " :? ;)
forumowicz

I to by był besceler na skalę światową ...tyle oblicz co my kochana mamy,,,toć to szok....marnujemy się ,och :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Poczekam ...po Ciechocinku zarobimy więcej , a jak jeszcze dorzucę swój najbliższy wyjazd to już wtedy tylko LB na wyspach ....wybierzemy chyba bezludną ;) :lol: :lol: :lol:
...ale oczywiście z dostępem do internetu, aby czytać jak to jest fajnie w sanatorium :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Drogie Panie :kwiat: to i ja dorzucę małe co nieco i :kwiat: jedziemy na... RODOS :lol:
Rodzinny Ogród Działkowy Ogrodzony Siatką :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Odpiszę tak : BINGO ;) :) :) :) myślę , że mogę użyć tego słowa z racji tego, że z tego co pamiętam to użyłam go jako pierwsza na NS ;) :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Selenko jednak po głębokiej analizie wydarzeń -sensacji forumowych wydaje mi się , że wybór padnie na bezludną wyspę , ale po uzyskaniu odpowiedniej ilości środków finansowych za wydanie suuuper bestseleru ,,BIOGRAFIA NA WESOŁO " lub ,,MOJA BIOGRAFIA -NIESPEŁNIONE MARZENIA INNYCH " będziemy mogły pozwolić sobie na komfort zabrania ,,bagażu podręcznego "ale takiego najbardziej miłego dla nas ;) :) :serce:
ODPOWIEDZ