Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie te skoki ciśnienia tak dały w kość że miałam dosyć.Normalnie nieprzytomna chodziłam przez kilka dni i jeszcze jak nawalona...
Wczoraj zaaplikowałam sobie nasenniaczka i po przespaniu ciągiem 9 godzin dziś było nieco lepiej.
Pod gabinetami lekarskimi tłumy ludzi zgłaszających złe samopoczucie. Karetki na sygnale kursują non stop.Taka aura nas wykończy.
Felice, a na sen to ziółka wdychasz czy kapsuły połykasz
Taki dowcip mi się przypomniał, ale miał też miejsce w realu w pewnym szpitalu
"Panie pił Pan?, pyta lekarz. Doktorze ja w ogóle nie przestaję"
Ostatnio zmieniony 09 sty 2020 21:10 przez RudaAndzia, łącznie zmieniany 1 raz.
Felice, a na sen to ziółka wdychasz czy kapsuły połykasz
Czasem wdycham....mam super sąsiadów piętro niżej i czasem niesie się zapach wanilii
Czasem jak potrzebuję to biorę kapsułę,ale staram się nie nadużywać.Teraz nie spałam 3 kolejne noce,więc organizm potrzebował.
Mary jo meteopaci tak niestety mają,a warunki od tygodnia są zdecydowanie niekorzystne.