Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Poznaniu na chwilkę wyszło słoneczko..teraz poszło sobie i jest pochmurno ..wiatr silny co daje odczucie chłodu,tylko 2 stopnie ciepła...pozdrawiam regiony
witam
W Małopolsce z 2 st.rano jest już 4 st..bez słoneczka na razie, wiatru jeszcze nie ma, szaro buro..na razie.. ale mamy radość w sercu..
Miłego dnia..
Pomyślności..
Serdecznie pozdrawiam
Tak....tak....
U mnie teraz wyszło słoneczko..w małopolskiej miejscowości..jeszcze jest dużo chmur, ale od zachodu czyste niebo...wow wow!!...będzie jak wczoraj i zagrzeje słoneczko.. i przeciera się... już +5 st..
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich
Witam,przykro mi że nie we wszystkich zakątkach Naszego Pięknego Kraju było słonecznie,u mnie pięknie świeciło i nawet dość sporo wody podgrzało,słoneczka w następne dni Życzę i Pozdrawiam Wszystkie Regiony