Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ok....Gienia nam nastawiła ekspresik i czajniczek.Teraz tylko nalać.Dzięki Gieniu
Gul.. gul ..gul... Pyyyycha....mniam..
Witajcie moi drodzy
Miłego wekendu
Ja Balbi tę noc również źle spałam.Koszmary męczyły i drgawki.. To wszystko przez pełnię księżyca...W wilkołaki zmieniamy się. .(Chyba )..
Balbina79 pisze: 11 sty 2020 00:40
Jest środek nocy, normalni ludzie śpią. Mnie obudził ból.
A ja dopiero po pierwszej poszedłem spać... to znaczy że jestem ten tego ?
Cześć Słoneczka , pijcie chlipcie i śniadanko konsumujcie ... róbcie tak jak ja, coś się śni a i tak nic nie pamiętam
Dzień dobry wszystkim
Gieniu dzięki za kawę też źle spałam, ale to przez chrapanie męża, a może przez księżyc
Wczoraj byłam na pięknym charytatywnym koncercie kolęd i pastorałek. Jestem pod wrażeniem ilu młodych utalentowanych ludzi angażuje się w pomoc, aż serce rośnie
Miłego weekendu
Chyba coś w tym jest, że księżyc robi tą złą robotę. Tak mnie stawy bolały w nocy teraz też nie jest dobrze ale jakoś chodzę coś staram się robić.
Gieniu dzięki za kawę❤