Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dlatego najlepsza zasada każdy płaci za siebie, a jak już zdarzyło się że współkuracjuszka zapłaciła za mnie (wspólne zakupy w sklepie) to zaraz zrewanżowałem się bo tego wymaga kultura a jak niektórym brak to widać ze często zmieniają obiekt zainteresowań
Miriam pisze: 03 lis 2018 17:58
A co? Byłaś na tym spotkaniu? Skoro wiesz że było nieudane?
Jeśli byłaś to zapewne wiesz czy to TA?
Oj Miriam ..jak wróciłaś to baw się dobrze. I nie fochaj proszę. Nie byłam. Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Ale też nie miałam nic złego na myśli. Byłoby super aby po przyszłotygodniowym spotkaniu we Wrocławiu wszyscy wrócili w dobrych nastrojach i nikt nie usuwał konta. Pozdrawiam.
Witam,ciekawy temat poruszyliście,wnioskuję,że umawiając sie z kobietą,np do kawiarni,należy powiedzieć że każdy płaci za siebie,czy to dobry pomysł? czy od razu kobieta zrezygnuje?
Wyznaję zasadę, że "kochajmy się jak bracia a liczmy się jak Żydzi" to stare przysłowie i zawsze się sprawdza, nie ma niedomówień.
Inaczej wygląda oficjalne zaproszenie, wtedy płaci zapraszający.
Dokładnie tak. Jak zapraszam to płacę. Czasem zdarzylo się że zaproszona sama płaci ale to przypadki pojedyncze. Uważam że nic nie stoi na przeszkodzie aby w ramach rewanżu następnym razem, (o ile będzie ) zaprosi Pana/kolegę na kawalek własnoręcznie upieczonego ciastka wystarczy uśmiech i buziak