Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anusia powiem ci, ze twoja reakcja na imprezowe śniadanko przy wódeczce i kanapeczkach jest bardzo pozytywna i dobrze , że się do nas przyłączyłaś , już miałam cie porządnie ochrzanić
Sloneczko pisze:Anusia powiem ci, ze twoja reakcja na imprezowe śniadanko przy wódeczce i kanapeczkach jest bardzo pozytywna i dobrze , że się do nas przyłączyłaś , już miałam cie porządnie ochrzanić
Słoneczko ,a co mi tam mogę imprezować od rana tylko co ja w tym sprawozdaniu wykaże
My Rybko mamy wolne a biedna Anuska musi pewnie wszystko zrobić aby dane wykazane w sprawozdaniu nie stanowiły naruszenia dyscypliny finansów biedactwo..
Sloneczko pisze:My Rybko mamy wolne a biedna Anuska musi pewnie wszystko zrobić aby dane wykazane w sprawozdaniu nie stanowiły naruszenia dyscypliny finansów biedactwo..
Sloneczko pisze:My Rybko mamy wolne a biedna Anuska musi pewnie wszystko zrobić aby dane wykazane w sprawozdaniu nie stanowiły naruszenia dyscypliny finansów biedactwo..
Naleśnik dyniowy na drugie jesienne śniadanko dla Ciebie Anusia
Dzień dobry właśnie piję kawę z mlekiem , przydało by się jakieś śniadanko do łóżka kurcze ale mi się marzy chyba będę zmuszona sama sobie zrobić. Pozdrowionka