Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:Selenko jednak po głębokiej analizie wydarzeń -sensacji forumowych wydaje mi się , że wybór padnie na bezludną wyspę , ale po uzyskaniu odpowiedniej ilości środków finansowych za wydanie suuuper bestseleru ,,BIOGRAFIA NA WESOŁO " lub ,,MOJA BIOGRAFIA -NIESPEŁNIONE MARZENIA INNYCH " będziemy mogły pozwolić sobie na komfort zabrania ,,bagażu podręcznego "ale takiego najbardziej miłego dla nas
Margotko a czy ja mogłabym dołączyć do waszego grona wybierającego się na bezludną wyspę, chociażby jako .....maleńki, podręczny bagażunio