Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! Ja jadę na turnus z ZUS do Wieniec Zdrój - Jutrzenka w terminie 28.01- 20.02.2020 i też będę tam pierwszy raz więc jestem ciekawa. Poszukuję osób, które wybierają się z Wrocławia i okolic, bądź z Kalisza i okolic. Pozdrawiam wszystkich wybierających się na ten turnus.
Też jadę 27 stycznia. Słyszałam, że zimą nudy. Wieczorki taneczne to nie moje klimaty i nie moja muzyka, dlatego się zastanawiam co tam robić i czy brać Scrabble... Gra ktoś z Was? Brać?
Recepcja jest od razu przy wejściu chyba że będzie wystawiona tabliczka z informacją, że trzeba zejść piętro niżej do medycznej. Odstać swoje w kolejce powiedzą co gdzie i o której. I lepiej zapoznac się od razu gdzie mniej więcej co jest (zabiegi własnie na poziomie -1 raczej albo w Tęczy - przejście tunelem. Wydaje mi się że scrabble można na miejscu wypożyczyć widziałam grających w holu na dole. Po całym dniu chodzenia na zabiegi to tańców może się odechcieć. Tam naprawdę kilometry się w ciągu dnia robi. Bez własnego samochodu to niestety tylko autobusiki do Włocławka pozostają, ale tam w sumie nic ciekawego. W weekend bez zabiegów to można się przejechać pociągiem do Torunia. Pozdrawiam i miłego pobytu życzę
A i jeszcze jak gimnastykę na basenie wam dadzą to lepiej na tym w spa ten drugi w Tęczy strasznie czuć chlorem i szatnia mała - jedni nie wyjdą a już drudzy wchodzą.