Polańczyk od 3.11.2013!!

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gość

Re: Polańczyk od 3.11.2013!!

Post autor: Gość »

Jechał ktoś z Państwa do Polańczyka z Katowic? Podobno z dworca PKS w Katowicach odjeżdża autobus bądź bus prywatnego przewoźnika. Ma ktoś przypadkiem więcej informacji na ten temat? Dziękuję za potwierdzenie :)
maria_opole
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2013 22:43

Post autor: maria_opole »

Nie man tego sprawdzonego ale na e-podróżniku znalazłam taki dojazd- z Opola o 7 rano i jest on w Katowicach-pl .młodz.powst o 9:15 a w Polańczyku o 16:15 tylko że ja jadę na następny turnus tj od 25-11
Gość

Dziękuję za odpowiedź. W e-podróznika nie bardzo wierzę, nie zgadza się z informacją uzyskaną przeze mnie w PKS Katowice. Dlatego, przed planowaniem podrozy, nie opieraj się na tym portalu, a na informacji PKS. Pozdrawiam i udanego pobytu życzę :)
dorotka34
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2013 09:40
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: dorotka34 »

Witam.Alu Ja tez jechałam z Częstochowy i bardzo długo szukałam połaczenia do Polańczyka.Musze Ci powiedziec ze bardzo cięzko jest tam dotrzec bo jesli juz jadą jakies autobusy czy busy to niestety nie do samego Polanczyka,a bardzo daleko od niego.Więc mnie zawiózł mąz samochodem,6 godz.jechalismy,360 km.Pozdrawiam
Gość

ala555 pisze:Jechał ktoś z Państwa do Polańczyka z Katowic? Podobno z dworca PKS w Katowicach odjeżdża autobus bądź bus prywatnego przewoźnika. Ma ktoś przypadkiem więcej informacji na ten temat? Dziękuję za potwierdzenie :)
Jest autobus który wyjezdza z Wrocławia do polanczyka przez katowice firmy NEOBUS wejdz na ich strone i sprawdz sobie :)
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

A może ktoś jedzie do Polańczyka 5 listopada ?
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Sprawdziłam i jest autobus pks z Katowic do Polańczyka o godz 8.45, w Polańczyku około 15.30.
ODPOWIEDZ