Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jechał ktoś z Państwa do Polańczyka z Katowic? Podobno z dworca PKS w Katowicach odjeżdża autobus bądź bus prywatnego przewoźnika. Ma ktoś przypadkiem więcej informacji na ten temat? Dziękuję za potwierdzenie
Nie man tego sprawdzonego ale na e-podróżniku znalazłam taki dojazd- z Opola o 7 rano i jest on w Katowicach-pl .młodz.powst o 9:15 a w Polańczyku o 16:15 tylko że ja jadę na następny turnus tj od 25-11
Dziękuję za odpowiedź. W e-podróznika nie bardzo wierzę, nie zgadza się z informacją uzyskaną przeze mnie w PKS Katowice. Dlatego, przed planowaniem podrozy, nie opieraj się na tym portalu, a na informacji PKS. Pozdrawiam i udanego pobytu życzę
Witam.Alu Ja tez jechałam z Częstochowy i bardzo długo szukałam połaczenia do Polańczyka.Musze Ci powiedziec ze bardzo cięzko jest tam dotrzec bo jesli juz jadą jakies autobusy czy busy to niestety nie do samego Polanczyka,a bardzo daleko od niego.Więc mnie zawiózł mąz samochodem,6 godz.jechalismy,360 km.Pozdrawiam
ala555 pisze:Jechał ktoś z Państwa do Polańczyka z Katowic? Podobno z dworca PKS w Katowicach odjeżdża autobus bądź bus prywatnego przewoźnika. Ma ktoś przypadkiem więcej informacji na ten temat? Dziękuję za potwierdzenie
Jest autobus który wyjezdza z Wrocławia do polanczyka przez katowice firmy NEOBUS wejdz na ich strone i sprawdz sobie