Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy Ciechocinek 28.10-18.11

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39
Oddział NFZ: Łódzki

Re: Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy Ciechocinek 28.10-18.11

Post autor: beti4514 »

Witajcie ,jak widzę każdy w innym sanatorium ...a ja nie dosć że gdzie indziej to jeszcze o tydzień póżniej ,trochę się obawiam bo to szpital (tak ma w nazwie )więc nie wiem czy tam panują inne reguły niz w zwykłym sanatorium ...napiszcie coś proszę ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kurcze coś nie fajnie ...termin coraz bliżej a kuracjuszy nie przybywa :o :shock:
kedziu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2013 14:43
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kedziu »

Mam identyczny termin, też szpital, tylko wojskowy.
forumowicz

No popatrz :?: :lol: ..ale to w tym samym mieście.. i na spotkanie forumowe zapraszam w imieniu wszystkich wybierających się :mrgreen:
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 20:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kazimierz1 »

kedziu jeśli przyjeżdzasz do wojskowego to będziesz miał super...weż ze sobą dobry humor
kedziu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2013 14:43
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kedziu »

Oj Kazimierz, humoru ci u mnie dostatek.... że pozwolę sobie na parafrazę słów naszego wojowniczego króla spod Grunwaldu na widok dwóch nagich mieczy. Chciałoby się dodać : - A i ten przyjmę jako zapowiedż udanego pobytu, jeżeli oczywiście będą chętni do podziału tym uzdrowiskowym dobrem. Na Blondi między innymi można chyba będzie liczyć o ile się nie mylę . I niekoniecznie musi być zaraz naga... .
forumowicz

No wiesz....foch :!: :!: :!: nielicznym było to dane :oops: :mrgreen: A po za tym ...ja jestem zmarźlak i bardzo ciepło i grubo się ubieram :lol:
jarek62
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 21:44

Post autor: jarek62 »

Podobno kobiety nie należy oceniać po tym się ubiera,tylko jak się rozbiera :) :)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

blondi pisze:No wiesz....foch :!: :!: :!: nielicznym było to dane :oops: :mrgreen: A po za tym ...ja jestem zmarźlak i bardzo ciepło i grubo się ubieram :lol:
Blondi to erotyczni gawedziarze ,dobre -,,miecze hi,hi :lol: :lol: :lol: styzoryka bedzie ciezko znalesc ,hi,hi :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Ok...chłopaki rozumiem wasz tok myślenia ...ale ja wymiękam .....to nie dla mnie ubieranie ,rozbieranie ...bez przesady :roll: ...rehabilitacja najważniejsza wszak to turnus sanatoryjno leczniczy :mrgreen:
ODPOWIEDZ