Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oj Blondi, chyba mnie nie zrozumiałaś. Mnie chodziło o dobry humor, a Ty o rozbieraniu. Zresztą na basen czy do wanny z solanką ciepło ubranej na pewno Cię nie wpuszczą. No chyba, że Ty masz jakieś specjalne przywileje?
............."Będzie! Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc..............."
kavial pisze:............."Będzie! Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc..............."
Kavial!!!!nie jedną ....mam zamiar na parkietoterapię każdego dnia
A pewna jesteś, że Ci tą parkietoterapię lekarz przepisze, droga kuracjuszko ? Toż to zabieg wymagający odpowiednio wykwalifikowanych rehabilitantów i wcale nierzadko płatny ... .
To może i ja zaryzykuję choć podobno leki drogie. Te doustne podawane z dużą pianą w wysokich szklankach szczególnie sobie cenie. Czasem przy większych bólach muszę wziąć jednak i te mocniejsze, z akcyzą. Całe szczęście, że bez recepty . Nie wiesz czasem czy z Wojskowego daleko do jakiejś tańszej apteki ?