czy to chodzi o te duperelki dawane przez kałbojów Indianom?
Czy wiecie że...
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2019 13:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Czy wiecie że...
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
Czejenowie, Komancze, Siuksowie, Apacze Kojarzymy ich głównie z piórami oraz frędzlami, pióropuszami, ponczami i innymi koralikami...
Policzyć koraliki to dobre na sen...
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Mieszkańcy w jednym z bloków na Pradze nie mogą spać spokojnie. Co noc w mieszkaniu odbywają się tam orgie rodem z filmów dla dorosłych. Nie pomagają interwencje ani apele. Jak twierdzą lokatorzy bezradna jest też policja i straż miejska. W końcu nikomu nie można zabronić igraszek we własnym mieszkaniu.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Więcej na stronie popularnego tabloidu [link]
Powód: usunięto link
-
olka44
- Super Kuracjusz

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił coś z tym zrobić.
Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała coś wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!
Milego dnia wszystkim..
- jurand40
- Przyjaciel forum

Korona wirus jest już w Europie
Z powodu szerzącego się korona wirusa z Wuhan śmierć poniosło już co najmniej 26 osób, a ponad 900 uznano za zakażone. Oprócz Chin pojedyncze przypadki 2019-nCoV odnotowano także w Korei Południowej, Japonii, Tajlandii, Australii, Wietnamie, Singapurze USA, Francji
-
olka44
- Super Kuracjusz

Już dwa lata temu amerykańscy naukowcy ostrzegali, że z laboratorium w Wuhan, które bada najgroźniejsze choroby na swieciem.in SARS, EBOLA.. może się wymknąć wirus. I tak się teraz mogło stać.
Przeciez w 2004 wyciekł wirus SARS, z Pekinu..
- jurand40
- Przyjaciel forum

Dzięki podwyżce pensji minimalnej salowa w szpitalu może zarobić ponad 3 tys. zł.
To tyle co pielęgniarki, diagności czy lekarze stażyści.