Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice, znam ten ból. Te diabelskie schodki z N.Łazienek do wojskowego, nie raz dały w kość.
Później chodziliśmy ulicami, dalej ale mniej stromo
A i na parkową górkę nie jest blisko, ale jeśli Lubisz grzańca na szczycie...?
Dzień dobry
Ysy z kawusią zagościł ,jak zawsze dziękujemy
Pogodny styczniowy dzień
Zosia ,dawno nie było na forum
Cytrynku ,już będę wiedziała że weekend pracowity
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Felice pisze: 26 sty 2020 14:06
Plany dość bogate,dziś nabyłam sobie drogą kupna bilety na Kult i Perfekt.
mam nadzieję , że będzie relacja chociaż Grzesiu już odchodzi ze 3 lata tak oo uuu . A i cena zacna na koncert
i uważaj Feli bo wiesz... wiesz kto tam grasuje...
Nic nie piszesz...a przecież załatwiłem trochę śniegu w tej Krynicy, jak chciałaś - i go masz... skromnie , bo i Czarodziej skromny
Czarodzieju śniegu tyle wystarczy,a zresztą jutro ma dosypać. Mnie bardziej cieszy słońce,które nam towarzyszy.
Ceny na koncerty rzeczywiście zacne no i mówią,że to Perfektu ostatnia trasa koncertowa.
Żałuję tylko,że przegapiłam IRA a mogłam pójść bo to już drugiego dnia pobytu było.
Generalnie jest świetnie,spotkałam mnóstwo znajomych z innych wyjazdów,trochę na narty przyjechało. Podejrzewam że raczej na nudę narzekać nie będę,prędzej na brak czasu.
Dzień dobry pogaduchy
Jedni wyjeżdżają, jedni do pracy a jeszcze inni mają dziś wolne
Same atrakcje byle pogoda dopisała.
Zapraszam na kawę i herbatkę
Miłego dnia życzę Wam kochani