Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bedę tu zaglądał i śledził temat zwrotów podwójnych. Do kwietnia 2021 mniej więcej będzie wiadomo, jakie są szanse na takowe i czy warto próbować.
W przeciwnym przypadku - witaj kolejko 2023
I ja Małgosiu wydzwoniłam Połczyn w sierpniu i tez się bardzo ucieszyłam tym bardziej , że była tam moja psiapsióła z która bywamy razem w Niwie , i co sie okazało Połczyn nie ma pulmonologii , a taki mam wpisany profil leczenia we wniosku i nie mogłam pojechać ..