Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BarbaraSzczepanska pisze: 27 sty 2020 21:41
Janek przy nowych przepisów jest , że można składać od ostatniego pobytu 12mc ale musisz się dowiedzieć w NFZ jak jest z honorowym dawcą krwi ? Bo tak to rozumiem ale masz dobrą wiadomość że nie będziesz czekał długo i możesz wybrać sobie sanatorium gdzie będziesz chciał jest to dobre bo każdy kto oddaje krew tak powinien być uchonorowany pozdrawiam
Dziękuję Basiu za szybką odpowiedź. Wygląda na to ,że będę się starał złożyć wniosek za rok w kwietniu aby wyjazd był latem. Na poprzednim wniosku ,można było zaznaczyć tylko czy chce się wyjechać w góry ,nad morze czy w środkowej Polsce. A teraz można wybrać sanatorium to by było super ,chociaż nie wiem gdzie by było najlepiej ale na pewno gdzieś w górach ewentualnie nad morzem.
Pozdrawiam.
Felice pisze: 27 sty 2020 23:13
Powiem Wam,że w Wojskowym w Krynicy gdzie aktualnie przebywam jest dużo ludzi z Pomorskiego,czyli oddział ma tu dużą pulę skierowań.
Krynica ma bardzo dużo ośrodków sanatoryjnych i stąd takie oblężenie. Tyle, że to tereny górskie. Ja czekam na podgórskie. W tym rejonie byłam wiele razy, że czas na zmianę ....
Witam wszystkich oczekujących. U mnie minął rok od złożenia wniosku,zrobiłam wyliczenie .Przeciętna miesięczna spadku numerków to 2068.A jak u Was?Pozdrawiam i miłego oczekiwania życzę.
dorotka65 pisze: 28 sty 2020 15:09
Witam wszystkich oczekujących. U mnie minął rok od złożenia wniosku,zrobiłam wyliczenie .Przeciętna miesięczna spadku numerków to 2068.A jak u Was?Pozdrawiam i miłego oczekiwania życzę.
U mnie miesięcznie spada 2098 numerków. Dzisiaj mam numerek 10728. Wychodzi, że czerwiec/lipiec wyjazd, ale wątpię. Zacznie się teraz sezon i wkroczy komercja, więc będzie mniej miejsc. Tak myślę.