Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Racja...czas na herbatkę .Wczoraj kupiłam w Lidlu dobrą herbatkę z pokrzywy z trawą cytrynową.
Alu..Ty spokojnie możesz z prądem.Tak antygrypowo.Profilaktyka przede wszystkim.
No i dobra
Ja właśnie wróciłem z zakupów i będę sobie z Wami popijał tylko nie herbatkę a piwko
I zabieram się za LENIWE bo jest akurat w rodzinie zapotrzebowanie apetytowe
U mnie nie pada i jeszcze nie spadła ani kropelka a temperatura +4 i bez wiatru.
Jakby ktoś miał ochotę na kluseczki to serdecznie zapraszam
Ojej..to Balbi z prądem chce..To lepiej już z podwójnym prądzikiem. .
Ysy...w minionym tygodniu też miałam leniwe z bułką tartą na masełku...Ty z czym robisz? Mąkę ziemniaczaną dodajesz?
A Balbinka to co od macochy?
Gieniu dawaj drina sobie porządnego wypijemy co będziemy sobie żałować. I tak żołądek mnie boli jak tylko coś zjem więc jak zacznę pić to może przestanie.