Pozdrawiam wszystkich
Wyjeżdżam do Sanatorium w Muszynie
Wyjeżdżam samochodem do Sanatorium w Muszynie-mam wolne miej
Pozdrawiam wszystkich
Re: Wyjeżdżam do Sanatorium w Muszynie
Pozdrowionka
-
Janeczka64
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2013 18:31
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 4
Mozna wypożyczyć rower i codziennie na słowacką stronę- u nas zaopatrzeniowcem był Tadzio!
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Baseny termalne są w cenie wycieczki w sumie to forinty nie były potrzebne ale euro a i owszem na Słowacji były potrzebne.Mark pisze:Powiedzcie mi jeszcze moi drodzy ile forintów warto mieć przy sobie żeby wystarczyło na basen oraz inne opłaty i ew.kawę...![]()
Pozdrowionka
Mark pisze:Witam wszystkich na tym forum
W dniu 10 listopada wyjeżdżam samochodem z Chrzanowa do Sanatorium w Muszynie i mam wolne miejsca
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Witam xzibi.xzibi pisze:Uzdrowisko nazywa się "Muszyna" byłem dwa lata temu,było to moje pierwsze sanatorium i może dlatego jestem do dzisiaj podekscytowany jak sobie wspominam tam pobyt a było naprawdę super.Zabiegi na miejscu, najlepiej wspominam basen nie jest to basen olimpijski lecz rehabilitacyjny dodam.Jadło niezłe aczkolwiek jak na chłopa troszkę mało.Personel miły.Widoki im wyżej tym lepiej.TV jak ktoś ogląda płatna dają kabel i pilota, wystarczy kawałek przewodu antenowego i oglądasz.Miałem pokój studio czyli było dwa pokoje,łazienka,wc i kuchnia o i balkon.Pokoje 1 i 2 osobowe to klitki.Parking płatny.Miejscowość bardzo ładna spokój cisza miły ryneczek jednym słowem jest co zwiedzać.Warto iść do "Klimka" hotel 4* a w nim spa zajefajnye.
wspominałes tu o tzw.pokoju Studio..czy jest wiecej takich pokoi i jaka jest mozliwosc otrzymania takiego?na jakim pietrze sa takie pokoje i ilu osobowe?a tak pozatym to miło pozdrawiam
-
gabriel_glob
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 gru 2013 19:29
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 6
muszyna
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: muszyna
Wiec sprawa nie warta zachodu?pytam tylko z ciekawosci,poniewaz i tak raczej nie trafi mi sie taki cud..ha hagabriel_glob pisze:Są tego typu pokoje,a kto je dostaje????? Grymas???? Recepcjonistka decyduje-dostałem taki pokój w RÓŻY w Ustroniu-potem do nas zwracano się śmietanka.Spróbować warto miły uśmiech może pomoże. pozdrowionko.