Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2013 13:32
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: kasia43 »

Sorki nie zauważyłam tego wpisu. Ja dostane bo pracuję normalnie.A planuję przyjechać autem, wiec nie wiem na którą zajadę.Ale mam w planie bycia na miejscu tak koło 8..A będę mieć do pokonania 260 km. :cry:
zara
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 13:45
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: zara »

tez mam taki zamiar, rano większa możliwość wyboru pokoju, myśę o dwójce:) w jedynce smutno, trójka to już za dużo
kasia43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 paź 2013 13:32

Post autor: kasia43 »

I tutaj się z Tobą zgodzę.... ;)
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2013 18:08

Post autor: patrycja_19842 »

ja też tak myśłałam być na 8-9 ale jak będzie to się okaże....mam 250 km i jadę autem-tzn zostanę zawieziona :D
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2013 14:39
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: zbeti »

Hejka dziewczyny co się nie odzywacie.Jak do wyjazdu pakuje się :)
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz

heja zbeti:) po malutku trzeba zaczynać pakowanko:) z dnia na dzien wszystkiego robi się więcej i więcej i więcej :) mąż twierdzi że tirem powinnam jechać :D ale jak się spakować na 24 dni,zimne dni,bez możliwości prania :D do tego chyba wezmę swoją pościel bo zawsze jak jestem w szpitalu ( a często bywam) wystają mi nogi spod kołderki :D
pozdrawiam
zara
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 13:45
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: zara »

mam nadzieję że rewi mody nie będzie :) Stawiam przede wszystkim na wygodę, elegancję zostawiam do pracy ;)
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz

haha:) a kto tu mówi o rewii :) choć koleżanka wlaśnie wróciła z sanatorium i tam to mówi była rewia mody,szczególnie na dancingach:) dzwoniąc do sanatorium powiedzieli że mam mieć własne ręczniki nawet na basen-więć mieć chocby dwa do mycia,dwa na basen,dwa do włosów,szlafrok do pokoju i na basen i już jedna walizka ząładowana...druga walizka dresy ,bluzy,itp....tymbardziej że nikt mi nie dowiezie w ciągu 24 dni (300 km) czystych rzeczy :( więc to nie rewia a zadbanie żeby nie chodzić brudnym :D
patrycja_19842
Kuracjusz
Kuracjusz

dziewczyny mam pytanko-jak myślicie,kostium dwuczęsciowy może być czy raczej muszę zakupić jednoczęściowy?
zbeti
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2013 14:39
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: zbeti »

Hejka dziewczyny napewno na wieczorki trzeba jakoś wyglądać tzn.założyć cos wygodnego ale eleganckiego.Wkońcu na codzień chodzimy ubrane w spodnie i bluzki.Ja myślę o sukience nie takiej jak na wesele ale to napweno jakaś będzie dla nas odmiana z tego codziennego.Apropo stroju to ja biorę jednoczęściowy.
Zeby to było lato to byłoby super ubrania letnie lekke a niestety listopad to ubrania grube i ciężke ale damy radę.
Piszcie co bierzecie ze sobą.
Pozdrawiam :lol:
Zablokowany