Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tak na marginesie to sądzę że ten przydział to też ze zwrotów bo czas do wyjazdu dwa tygodnie to trochę krótko. Poza tym numer powyżej 3 tyś, nigdy przy tak wysokim nie dostałem przydziału.
Dzwoniłem , niestety przez telefon nie da rady za późno już wysłane skierowanie. Jak dojdzie to mam je oddać osobiście i wtedy '' porozmawiamy ". :roll:W przyszłym tygodniu to załatwię i napiszę co i jak.
Ale macie kochani problemy......kiedy???.gdzie?????? a ja podziwiam uroki pięknego nawet o tej porze roku Kołobrzegu. Pozdrawiam wszystkich oczekujących.