Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W Iwoniczu-Zdroju Piwniczna Zdrój Gołdap jeździmy z mężem i jest fajnie W Iwoniczu nie podobało mi się Piwniczna i Gołdap fajnie jak będzie w Ciechocinku nie wiem są różne opinie a jaką prawda zobaczymy .w góry nie chciałam bo syn mieszka i często jesteśmy u niego tak że w Ciechocinku nie byliśmy więc zobaczę i Ci opiszę pozdrawiam
Czyli też z mężem jedziesz? Fajnie,że jeszcze akceptują rodzinne wyjazdy. Ja jeżdżę sam,jak do tej pory zawsze udawało mi się bywać nad morzem (4 razy Kołobrzeg,2 Świnoujście,Ustka,Łeba Międzywodzie) ,a tylko raz niestety Krynica Górska i teraz znowu bez piaskownicy.To czekam na opis.