Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej ale nie jest źle taxi funkcjonuje sprawnie zawsze dowiezie na czas .
Poniedziałek u nas
Czwartek organista gra
Piątek sobota gra góral
Jest ok
A i co ciekawe na dole można tanczyc w pozostałe dni ....I nawet Olszowka ma głośnik ......aby milo i grzecznie po zgłoszeniu szefowej .
Witam
Insignia jest w Rabce Zdroju Olszówka ,koleżanka ma wyjazd do tego sanatorium
Na forum nie ma informacji o sanatorium
Nie jest zalogowana na forum
Prosimy napisać opinie ; zabiegi itp
Pozdrawiam
Oj Grażyna przecież ja to wszystko dokładnie i szczeze opisuje .
Jest naprawdę super , zabiegi i rechabilitanci
Na 6 , przepisane zabiegi wykonywane są na dobrym poziomie czasowym i z fachowoscia .Owszem jak zawsze i wszędzie są ludzie którym coś szkodzi i przeszkadza .
A to wszystko opisałem wiec tylko poczytać , a zalogowanym wcale nie trzeba być aby coś wiedzy w temacie uzyskać .
Czas na podsumowanie wyjazdu i miłego pobytu w Rabce . Co do rozrywek to Krynica , Rymanów Ani Iwonicz pod względem rozrywki to , to nie jest .Ale pamiętajcie atmosferę i klimat na takich wyjazdach tworzą tylko ludzie .Owszem na każdym wyjeździe nie brakuje maruderow i narzekajacych . Ja Jako człek gorszego sortu nie narzekam ale
Zawsze po takim wyjeździe zaczynam się zastanawiać w jakich pałacach i z jakiej kryształowej zastawy i co jedzą Ci maruderzy ,już o ilości nie wspomnę , choć ich coraz mniej to jednak są.
Sam obiekt rewelacja , wszyscy rehabilitanci super , zaniegi terminowo i czasowo wykonywane to już pisałem i odsyłam was do wcześniejszych postów .
A ,atmosfera należy do nas ludzi .
Kolejny miły i udany pobyt .Pozdrawiam wszystkich życzę zdrowia i do spisania za rok o podobnej porze roku.