Złoty Kłos

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Markus
Na forum od: 31 sty 2020 08:51
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Złoty Kłos

Post autor: Markus »

:ugeek: Złoty Kłos Świnoujście. Odradzam !! Wczesny Gierek. Zarówno wystrój jak i personel. TV malutki, kineskop, wypalony, ledwo widać. Personel nieuprzejmy, traktuje nas z gory ,poucza,połaja (jak ktos sobie na to pozwoli) jak przedszkolaków. Ponadto okłamuje . Gdy dzwoniłem dzien wczesniej pytając o parkowanie auta, sklamala, że obowiązuje drogą strefa parkowania, ale mają swój parking- 15 zł/doba. Sprawdziłem w necie i okazało się, że strefa jest od 1maja do 30 września- dzwoniłem w styczniu 2020 !! Wszystkie zabiegi na zewnatrz !. Bez wymiany pościeli i ręcznika przez 20 dni !! Brak regulacji grzejników, albo sauna albo zima. Jedzenie znośne . Na zabiegach podobna sytuacja ad personel. 10% bardzo miłe, reszta nieuprzejmie poucza i moralizuje. Odradzam !!!
Gość

Re: Złoty Kłos

Post autor: Gość »

"Złoty kłos" to była kiedyś za Gierka fajna knajpa w ... Oławie. :lol:
Gość

Dodaj jeszcze stan drzwi i futryn okiennych...a kiedyś to był cud miód, malina...30 lat temu.
No i stan balkonów, ciary na całym ciele jak jesteś na ostatnim piętrze.
Szkoła przetrwania. 🙃
Gość

To nic się nie zmieniło od mojego pobytu w 2013 ? :o :( :shock:
Do dzisiaj pamiętam wykładzinę na korytarzu, pod którą chrupały kawałki luźnej wylewki betonowej :)
Ale trzeba przyznać jedno: smacznie karmili i o porządek w skromniutko urządzonych pokojach dbali :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak to jest świeża opinia o ośrodku , no chwalić się jak widzę nie ma czym :roll:
Dzięki Markus i pozostałym kuracjuszom także :kwiat:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 43 razy

Post autor: BozenaMat »

Świnoujście, piękna miejscowość na rehabilitację, ale jak widzę ten ośrodek trzeba omijać. Notuję :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Przechodziłem dzisiaj obok Złotego Kłosa i jego stan z zewnątrz jest taki sam jak 2 lata wstecz, kiedy byłem w Trzygłowie. Jedyny plus, to chyba wypożyczalnia rowerów, która mieści się w Złotym Kłosie na samym dole i jest czynna. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ