Jaka <i> jestem ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Jaka <i> jestem ?

Post autor: Zbigniew- I »

Sloneczko pisze:Zbigniew ale ja prawdę mówię :evil: :evil:....ja nigdy nie wciskam kitu :evil:
Jak nie wciskasz! Dwa, pięć czy dziesięć lat temu skoczyłaś dwudziestkę, to wszystko. A TY mówisz : "dawno". To nie kit? :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kochani zmienię na tę teraz potrzebę :roll: :lol: powiedzonko słynne ...Nie ważny jest wiek ,ważne są uczucia :lol: :serce: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Zbigniew- I pisze:
Sloneczko pisze:Zbigniew ale ja prawdę mówię :evil: :evil:....ja nigdy nie wciskam kitu :evil:
Jak nie wciskasz! Dwa, pięć czy dziesięć lat temu skoczyłaś dwudziestkę, to wszystko. A TY mówisz : "dawno". To nie kit? :kwiat:
Zbigniew :kwiat: :oops: :oops: :oops: ....nie wiem co powiedzieć....moje członki...to znaczy się palce u rąk nie znajdują liter na klawiaturze aby ci powiedzieć....... mylisz się :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Słoneczko martwie sę o Ciebie ..nie znajdujesz już cyfr na klawiaturze> ? :o :shock: :lol:
A dojrzysz mnie niebawem? ratunku Kochana :lol:
forumowicz

Zbigniew I pisze: Słoneczko, nie jesteś na czasie. Dziś w Polsce wszystko liczy się i podaje w netto, bez VAT-u. A ile mamy VAT-u?
VAT- 23.Powinnaś sobie odjąć te 23 (kto by się bawił w jakieś procenty),a zobaczysz ile właściwie masz lat. Nawet na forum nie możesz wciskać takiego kitu, że dwadzieścia lat to skończyłaś już dawno.:evil: :evil: :evil:

Oj Zbigniewie nie jest to z Vat-em tak jak piszesz, Vat-owcy i owszem podają i rozliczają wszystko w netto , ale ostateczny odbiorca czyli finalny konsument liczy wszystko w brutto, ale rozumiem Twoje rachunki , od liczby lat jakie się ma trzeba odjąć 23 >Super- jak ustawodawca podniesie stawki Vat zawsze będzie można sobie odjąć więcej , im wyższy punkt procentowy tym miej lat będziemy sobie liczyć. Sprytne ale znowu po kieszeniach dostaniemy ale młodsi i to się liczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 22 paź 2013 19:47 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka pisze:Słoneczko martwie sę o Ciebie ..nie znajdujesz już cyfr na klawiaturze> ? :o :shock: :lol:
A dojrzysz mnie niebawem? ratunku Kochana :lol:
:lol: :lol: Kruszynko :kwiat: ciebie zawsze, nawet po ciemku... :lol:
forumowicz

Poproszę kontynuuj co po ciemku ? co? :oops: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka pisze:Poproszę kontynuuj co po ciemku ? co? :oops: :lol: :lol:
o rany....dojrzę cie po ciemku :lol: :lol: a jeszcze jak będziesz miała tatara ze sobą i ta naszą ukochana gorzałeczkę to......po ciemku z zamkniętymi oczyma :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Anusia, a Ty ciągle liczysz. Ja właśnie za to kocham naszego Premiera, że podniósł VAT z 22 na 23% i dzięki temu dwa razy obchodziłem te same urodziny!!!!!! :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

A co byś powiedział na 5 oczek , :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ