Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Zapraszam na kawę i herbatę w ten ostatni dzień stycznia.
Szary bury styczeń niech się kończy jeszcze tylko luty i będziemy myśleć o wiośnie
Dzień dobry
Atinko ja bardzo chętnie poczęstuję się kawusią i dzięki
U mnie też szaro i buro, chyba będzie padać, ale mimo tak niekorzystnych warunków życzę miłego dnia
Cześć, dzięki kawa potrzebna jak powietrze.
Okropność za oknem. Ja dziś idę pożegnać styczeń może luty będzie lepszy. A tak serio mam wychodne przymusowe z domu pierwsze wyjście z domu od tygodnia koleżanka ma urodziny, babski wieczór.
Dzień dobry
Dusiu faktycznie ostatnio tu same gaduły, aż ciężko dojść do słowa
U mnie nie pada, ale słońca też nie ma i nie lubię takiej pogody, bo dopada mnie melancholia, jakby jesienna