A ile osób, każdy ma inny gust, i rybka będzie i to nie mała. Masz rację ,może wziąć więcej.kruszynka pisze:To to juz Kochani rozpusta ,te 15 smaków by trafic w gusta![]()
![]()
Jaka <i> jestem ?
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Jaka <i> jestem ?
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Likier pomarańczowy z mleka i żenicha kresowa, żenichę mam, a likier, w piątek jadę w teren,przywiozę mleka a resztę mam.anusia153 pisze:Dobrze mówisz Zbigniew 15 w sam raz![]()
![]()
![]()
, to może ten koktajl z mleka czy jakoś tak, i taką nalewkę nie pamiętam nazwy ,co podają na Ukrainie jak w domu jakaś panna jest
![]()
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Kruszynko, ja nie mam nic przeciwko rozpuście, ale wiesz, zastanawiam się, czy tak wypada, Ty ciągle o seksie.kruszynka pisze:To to juz Kochani rozpusta ,te 15 smaków by trafic w gusta![]()
![]()
"anusia153 pisze:Zbigniew I
"Słoneczko, nie jesteś na czasie. Dziś w Polsce wszystko liczy się i podaje w netto, bez VAT-u. A ile mamy VAT-u?
VAT- 23.Powinnaś sobie odjąć te 23 (kto by się bawił w jakieś procenty),a zobaczysz ile właściwie masz lat. Nawet na forum nie możesz wciskać takiego kitu, że dwadzieścia lat to skończyłaś już dawno.![]()
![]()
Oj Zbigniewie nie jest to z Vat-em tak jak piszesz, Vat-owcy i owszem podają i rozliczają wszystko w netto , ale ostateczny odbiorca czyli finalny konsument liczy wszystko w brutto, ale rozumiem Twoje rachunki , od liczby lat jakie się ma trzeba odjąć 23 >Super- jak ustawodawca podniesie stawki Vat zawsze będzie można sobie odjąć więcej , im wyższy punkt procentowy tym miej lat będziemy sobie liczyć. Sprytne ale znowu po kieszeniach dostaniemy ale młodsi i to się liczy
To nie jest takie proste.
Słoneczko, jak wiadomo, wytwarza czystą energię odnawialną.
To wszystko zależy od tego czy Słoneczko jest dostawcą energii, czy nie jest.
Jeżeli dostarcza energię, to dolicza VAT i obciąża odbiorcę.
Jeżeli nie dostarcza energii, to nikogo nie obciąża i Słoneczko jest netto bez VAT.
-
forumowicz
Ja ciągle o seksie?Zbigniew- I pisze:Kruszynko, ja nie mam nic przeciwko rozpuście, ale wiesz, zastanawiam się, czy tak wypada, Ty ciągle o seksie.kruszynka pisze:To to juz Kochani rozpusta ,te 15 smaków by trafic w gusta![]()
![]()
Czy to ja ? no no,żeby mi to było przedostani raz
-
forumowicz