Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lubię ten teledysk i tego Pana, który dokładnie od dziś za rok skończy 40-tkę
W związku z powyższym - już teraz życzenia urodzinowe mile widziane Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING!
Dziś poznaliśmy wyniki wielkiego plebiscytu muzycznego na 95 lat Polskiego Radia. Słuchacze wybrali swoje ulubione utwory spośród 95-ciu polskich piosenek wskazanych przez dziennikarzy muzycznych https://www.polskieradio.pl/436,Plebisc ... iego-Radia
Prawie północ , to jak tu inaczej zagrać , takie przytulanko ale smutne to przytulanko
co tam wykon Celine Dion...
Eric Carmen - All by Myself
Gdy byłem młody
Nie potrzebowałem nikogo
Uprawianie miłości było tylko zabawą
Te dni minęły
Żyjąc samotnie...
Wspominam moich dawnych przyjaciół
Lecz gdy wykręcę numer
Okazuje się ,że nie ma nikogo w domu
Całkiem sam
nie chcę być
całkiem sam już nigdy
całkiem sam
nie chcę być
już nigdy całkiem sam
Ciężko być pewnym
Czasami czuję się tak niepewnie
a miłość tak odległa i niejasna
Pozostaje lekarstwem...
Całkiem sam
Dziś mam chęć na typowy lov ,ale nic mi do głowy nie przychodzi ....zastój się jakiś zrobił czy co
...ale ten Pan lekarstwem jest na wszystko....na love i nie love też