Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kto te mną pije tak rano kawkę?
Witam....
Postanowiłam dziś w drodze wyjątku ściągnąć swoje tyły z wyrka aby powitać świt.Może to jakiś znak że o 4-tej każdej nocy otwierają się szeroko oczy.O tak.
Dzień dobry
Ja poproszę od zawsze rano dobra herbata śniadanie a później kawa
No cóż za oknem ....deszcz biorę parasolkę kolorową tylko takie preferuję od latżeby choć trochę bylo kolorowo
Dobrego dnia ...
Cześć dziewczyny
Ja zdecydowanie teraz poproszę kawusię i z Balbinką się napiję.
Dusiu o tak wczesnej porze to ja na drugi boczek się przekładam
Nastała pora deszczowa i bez parasola ani rusz, jeszcze nikt nie wymyślił wycieraczek do okularów
Miłego dnia
Kawkę drugą teraz właśnie pochłaniam.
Złapałam od męża katar.Paciorki nosowe czasami sięgają pasa...Blee.Gadam przez nos i popłakuję aż z tego.Na szczęście oczy mi się nie koślawią.
U mnie cały czas pada śnieg. Raz .mniejszy. raz większy.Niestety od razu topnieje.