Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ze zwrotów dostajesz skierowanie w Krakowie,praktycznie tydzień przed wyjazdem,więc ciężko załatwić jedynkę,po prostu za późno,ale dla chcącego.... resztę napisałem Tobie na PW/prywatne wiadomości koło nicku po prawej u góry/
Witaj Gosiu 2020
Z Rymanowem wszystko ok.
To tylko starzy wyjadacze grymaszą jak "mały Kaziu po kwaśnym mleku"
Zajrzyj na OPINIE O SANATORIACH i wyszukaj Rymanów.
To co piszą to też musisz brać z przymrużeniem oka bo jednym pasuje a innym nie i musisz sama wyciągnąć wnioski.
Nie zrażaj się wszystko jest dobrze
Serdecznie Cię pozdrawiam i jakby co to pytaj, każdy chętnie Ci odpowie
Ja byłam w Rymanowie, Iwoniczu,Wysowej,Muszynie,Szczawnicy,Ustce,Polańczyku i kołobrzegu.I powiem tak wszędzie jest pięknie,wszędzie są plusy i minusy.Wysowa to dziura totalna ale dużo lasów,Muszyna cudne parki,Szcczawnica góry,Polańczyk jezioro, Rymanów i Iwonicz jest gdzie chodzić po górkach.Zależy czego oczekujemy