Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: darek »

BROŃ w SANATORIUM ?????

Zbyszek -Kogo Ty sie Boisz , Obawiasz -Dziewczyn ?

No tego bym się nie spodziewał po Forumowiczach, aby z "gnatem " paradować na Tańcach .

MAX nie jadę a już kupiłem bilet do Świnoujścia .
Nie chciałbym mieć cokolwiek odszczelone :oops: :oops: :cry:

Teraz wiem dlaczego BRAK Muzyczki w Wątku może poczuła lub zobaczyła Coś
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darek przecież ty tez mówiłeś ,ze masz gnata na 3cm
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 60 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: zbigniew165 »

Darek jest jakiś przewrażliwiony na punkcie jakichś gnatów, bo ja nie użyłem takiego słowa jak gnat i nie pisałem, że na tańcach paraduje z jakimś gnatem. :o Zapytaj Muzyczki albo Gieni czy widziały u mnie na tańcach jakieś gnaty. Chyba raczej nie, bo mam lekką nadwagę i jeszcze gnaty mi nie wystawają, chociaż te tańce i spacery sprawiły, że trochę kilogramów spadło.
Darek, czy Ty jesteś tak poważnym facetem, że nie wiesz kiedy żartujemy na forum. Mamy ponad 3 tys, odsłon i nikt nie zareagował z takim wielkim oburzeniem jak Ty.
Jak Ci się nie podobają żarty na temat naszego pobytu, to nie czytaj naszego tematu i będzie ok.
Dla innych czytających powiem, że dalej będziemy pisać jak dotychczas, czyli trzeba nas czytać z przymrużeniem oczu, a nie pisać z dużej litery i kilka naście znaków zapytania i bajdurzenia,że kupiłeś bilety już do Świnoujścia. Nam tacy bojaźliwi forumowicze nie są tu potrzebni. Potrzebujemy forumowiczów wesołych i znających się na żartach, a nie panikarzy, czy smutasów. Tacy goście siedzą wokół mnie przy stolikach na stołówce i się do siebie nie odzywają.
O dalszej treści Twojego postu nie będę się wypowiadał, bo ten temat jest znany tylko mnie i Gieni.
Co do dziewczyn, to ja się ich nie boję, bo jest ich wokół mnie dużo, a one mogą się w mojej obecności czuć bezpiecznie i to nie ze względu na jakiegoś gnata o którym piszesz posługując się slangiem przestępców.
Pozdrawiam wszystkich czytających przez których nie przemawia zazdrość, że dobrze i wesoło spędzamy pobyt w Świnoujściu. :)
Awatar użytkownika
elaw35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 19:31
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: elaw35 »

zbigniew165 pisze: 06 lut 2020 22:53 Gienia nie rób mi takiej reklamy, bo faktycznie, jak pisze elaw35 nie dam rady jak będzie dużo chętnych pań.
Widziałem jak wychodziłaś, ale my wyszliśmy ostatni.
Już kolega kupił bilety na jutro, bo to ich ostatnia potańcówka.
elaw 35, jak będzie dużo chętnych, to zrobimy casting, a komisji będzie przewodniczyła Gienia. Na pewno kogoś byśmy wybrali ;) :lol: :lol:
Wierzę że dasz radę,bez względu na to jak będzie👍🤔
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 182 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

Ojej :( niech nadal nan naszym temacie bedzie wesolo :cry:
forumowicz

STOP!kłótniom, przecież każdy wie że to są żarty,Darek też.Ale właśnie na tym polega cały wic,że trzeba dobrze rozumieć co kto pisze,bo pisanie a rozumienie tego,to z doświadczenia na tym forum zauważyłem,ze są to dwie różne rzeczy.Koniec kombinowania,wracamy do wątku.Gnajcie czym prędzej na zabawę i szalejcie ile się da,przecie weekend
Ostatnio zmieniony 07 lut 2020 19:06 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To prawda ze w obecnisci Zbyszka kobieta moze sie czuc bezpiecznie ..; dzisiaj tego doswiadczylam :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ide , bo Slawomir leci :lol: :x :x
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: darek »

zbigniew165 pisze: 07 lut 2020 14:06 Gienia szkoda, bo w mojej paczce byłem Prezesem i miałem nawet asystentkę jak wiesz, a kolega jest w stopniu pułkownika i był szeregowym członkiem, chociaż jest 6 stopni wyżej niż ja w służbach mundurowych.
Teraz zostanę przez Ciebie zdegradowany w Twojej paczce, ale może mnie zrobisz specjalistą od Waszej ochrony, bo broń i kwalifikacje posiadam nawet przy sobie i mogę się nimi okazać. :lol: :lol:
Będziemy to jutro rano negocjować i na pewno jakiś kontrakt podpiszemy, może w kawiarni.
Kontrakt musisz podpisać, bo po dzisiejszej przygodzie nie masz innego wyjścia. ;)
Oj Zbyszku Zbyszku

Sam w swoim poście Napisałeś
Teraz zostanę przez Ciebie zdegradowany w Twojej paczce, ale może mnie zrobisz specjalistą od Waszej ochrony, bo broń i kwalifikacje posiadam nawet przy sobie i mogę się nimi okazać. :lol: :lol:

Nie mam zamiaru rozpoczynać "wojenki" nikomu i niczemu nie służącej .
Ale skoro obnosisz się swą Szarżą to pozwoliłem sobie na użycie popularnego wśród służb określenia .
Pomijam fakt posiadania w sanatorium chyba że to wyższa KONIECZNOŚĆ
Ale nie drążę tematu.

Czy jestem Smutas -TAK ZBYSZKU jestem smutasem nie znajacym życia .

Pozdrawiam życząc Szampańskiej karnawałowej zabawy
forumowicz

Spotkanie sanatoryjne Krynica kilka lat temu Szpital wojskowy,siedzimy z Mixem przy tzw stoliku generalskim, jest ciasno przypadkiem popycham krzesłem Pana, podobno pułkownika, ten wstaje i z pyskiem na mnie, głos zabiera Mix i mówi do mnie, Panie generale proszę się nie denerwować, impreza trwa .Na drugi dzień w pijalni siedzimy z Mixem na ciastku, podchodzi pułkownik i bardzo mnie przeprasza, mówi, nie wiedziałem że pan jest wyższy rangą.
Ciekawe jest to, że w sanatoriach, większość mężczyzn jest jakimiś tam szychami.Dobranoc
ODPOWIEDZ