Darek jest jakiś przewrażliwiony na punkcie jakichś gnatów, bo ja nie użyłem takiego słowa jak gnat i nie pisałem, że na tańcach paraduje z jakimś gnatem.

Zapytaj Muzyczki albo Gieni czy widziały u mnie na tańcach jakieś gnaty. Chyba raczej nie, bo mam lekką nadwagę i jeszcze gnaty mi nie wystawają, chociaż te tańce i spacery sprawiły, że trochę kilogramów spadło.
Darek, czy Ty jesteś tak poważnym facetem, że nie wiesz kiedy żartujemy na forum. Mamy ponad 3 tys, odsłon i nikt nie zareagował z takim wielkim oburzeniem jak Ty.
Jak Ci się nie podobają żarty na temat naszego pobytu, to nie czytaj naszego tematu i będzie ok.
Dla innych czytających powiem, że dalej będziemy pisać jak dotychczas, czyli trzeba nas czytać z przymrużeniem oczu, a nie pisać z dużej litery i kilka naście znaków zapytania i bajdurzenia,że kupiłeś bilety już do Świnoujścia. Nam tacy bojaźliwi forumowicze nie są tu potrzebni. Potrzebujemy forumowiczów wesołych i znających się na żartach, a nie panikarzy, czy smutasów. Tacy goście siedzą wokół mnie przy stolikach na stołówce i się do siebie nie odzywają.
O dalszej treści Twojego postu nie będę się wypowiadał, bo ten temat jest znany tylko mnie i Gieni.
Co do dziewczyn, to ja się ich nie boję, bo jest ich wokół mnie dużo, a one mogą się w mojej obecności czuć bezpiecznie i to nie ze względu na jakiegoś gnata o którym piszesz posługując się slangiem przestępców.
Pozdrawiam wszystkich czytających przez których nie przemawia zazdrość, że dobrze i wesoło spędzamy pobyt w Świnoujściu.