Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ysy jak zwykle kawę pięknie nam podał dzięki.
U mnie dziś na plusie, płatki śniegu, które spadają od razu się topią i nic nie popracuję przy odśnieżaniu
Miłego dnia
U mnie też słoneczko pięknie świeci, nawet okulary przeciwsłoneczne musiałam założyć jak wracałam do domu
Miałam parę spraw na mieście i parę kilometrów zrobiłam, ale korzystając z tak pięknej pogody pójdę z Włóczykijami na spacerek
No i co można ładnie poprosić podzieliłam się sloneczkiem. A tak poważnie słonecznie i mroźnie fajna pogoda ja też byłam na spacerze krótkim ale byłam. Zmarzłam w kościele teraz gorąca herbata z cytryną, kocyk i pilocik. Lubię to
Oj Córeczko z pilotem pod kocykiem. To ja mam Cię jeszcze uczyć? Wyciągnij dziada od razu do łóżka niech wie co to prawdziwa kobieta. No! I żeby mi to było przedostatni raz