MaskMask pisze:W filmie szkoleniowym, wszystko jest.
Nie wiadomo tylko, czy zainwestuje kapitał w obce przedsiębiorstwo, czy przeważy instynkt krwiożerczej kapitalistki, wyssie obcego i postawi w stan upadłości![]()
Jaka <i> jestem ?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
Re: Jaka <i> jestem ?
-
forumowicz
-
forumowicz
Tylko nie tatarem z tatarem jak przystojny ,to ja Ci damSloneczko pisze:Oj Kruszynkokruszynka pisze:Rybko ...Gość niedzielny jakoś by nie pasował do Słoneczka![]()
Słoneczko serce podbije i juz rozglada się dookoła![]()
![]()
a biedny ktośik umiera z tęsknoty
niedługo weekend długi..... ja ci dam ......tatarem
![]()
![]()
![]()
![]()
Słoneczko, wybieraj z trzech prawd ks. Tischnera:kruszynka pisze:Nie chwali sie dnia o poranku i mężczyzny za życia Słoneczko ,no cos Ty
Święta prowdo, tyż prowda i gówno prowda
-
forumowicz
Słoneczko musisz w coś zainwestowaćMask pisze:W filmie szkoleniowym, wszystko jest.
Nie wiadomo tylko, czy zainwestuje kapitał w obce przedsiębiorstwo, czy przeważy instynkt krwiożerczej kapitalistki, wyssie obcego i postawi w stan upadłości![]()
-
forumowicz
Mask nic tutaj się nie wybiera ,tutaj się tylko potwierdzaMask pisze:Słoneczko, wybieraj z trzech prawd ks. Tischnera:kruszynka pisze:Nie chwali sie dnia o poranku i mężczyzny za życia Słoneczko ,no cos Ty
Święta prowdo, tyż prowda i gówno prowda
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
Waham się, bardzo sie waham......Mask pisze:W trzech prawdach nie wszystkie są twierdzeniami, a Słoneczko może potwierdzić lub nie.