Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Kończę pracę ,trzeba wyjść do domu Sabrina szaleje
Niech ta pogoda się skończy
Cytrynku , najważszy czas na pakowanie ,oczekują atrakcje
Ysy , kawusia słodkości
Miłego dalszego ,pogodnego dnia
Pozdrawiam pogaduchy
Pakowanie walizek, coś co uwielbiam. Ale spoko nogą nacisnąłem, soki z ubrań poszły, zamek jeszcze nie
Jaki dziś spokój... No tego się nie spodziewałem
Ślinka leci na ten poczęstunek Ysego...Dziękujemy
Że też człowiekowi nie ma kto tak dogodzić ....w sensie kulinarnym oczywiście
Dzień dobry Wam
Deszcz pada....trochę powiewa....nastrój byle jaki...nie wiem czy mi to wszystko podoba się
Trzeba się zebrać i inny kierunek obrać ,bo tak przecież być nie może
Cytrynek pewnie do drogi już gotowy pozostaje tylko życzyć skutecznej rehabilitacji i fajnych chwil
Śniegu po pas...uśmiechu od ucha do ucha i pogody ducha
Jak z rana jechałam oddać Holter, to padało. Teraz słoneczko...... Pewnikiem jak za chwilę pojadę do stomatologa, to będzie śnieg
Ale nic... pąki żonkili mam w ogródku, to ani chybi wiosna za rogiem
Witam i miłego dnia życzę...... podróżującym bezpiecznej jazdy, kurującym się super rehabilitacji Miejcie się zdrowo
A to jeszcze łapnę jednego naleśniczka....... ależ Ysy się napracował Szkoda, by się zmarniło
Dzień dobry
Sabrina szaleje ,końca nie widać wieje jak
Bożenko , nie strasz nas holterem
Cytrynku , komu w drogę temu czas ,takie powiedzonko
Wyjazdowym , życzymy szczęśliwej drogi ,udanego wypoczynki i kuracji
Ysy , jak zawsze dziękujemy
Zmykam do pracy ,takie realia wypoczynek w urlopie
Pozdrawiam ,pogodnego dnia