Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja poprzednie skierowanie dostałam przy numerku coś ok.86...z datą wyjazdu za 3 tygodnie.Także spoko Tygrysku.. .Nie wyrywaj sobie futerka.Od kwietnia kolejka zwalnia się powoli do prawie zatrzymania w miesiącach letnich.Moim zdaniem dostaniesz maj-czerwiec
Ja jeśli nie dostanę skierowania w czerwcu to żegnaj wyjeżdzie na kwartał.
Przed chwilą dzwoniłam na infolinię,dowiedzieć się ,jaki jest okres oczekiwania.Miła Pani odpowiedziała OD 17 DO 30 MIESIĘCY
Ja myślę ,że my podlaskie to 17 m-cy
Bardzo dużo ludzi chce wyjeżdżać...po co oni chcą wyjeżdżać
Raz tylko byłam w szpitalu sanatoryjnym z NFZ,rok temu w Ciechocinku...poprzednie pobyty to rehabilitacja ogólnoustrojowa.
Ja też dzwoniłam do NFZ Białystok, czas oczekiwania to 19 miesięcy...
No tak,skróciła się tylko ,że teraz czekamy 12 m-cy aby złożyć kolejny wniosek a wcześniej od razu po powrocie mogliśmy składać.
12 m-cy czekania na złożenie+ 19 m-cy czekania na wyjazd=31
Poprawi nam się zdrowie NA PEWNO
Niech ich muchy obsrają
Jestem zła!
Zawielka...kocham Cię. .Super tekst.
Mnóstwo ludzi skraca sobie czas oczekiwania wyjazdami ze zwrotów. Może to dobre rozwiązanie. (Moi znajomi dziś mieli zrezygnować z wyjazdu do Kolobrzegu na koniec lutego. Taki news. )
No i dzisiaj zeszło 134 numerki.Zamiast zwalniać,przyspiesza.Obecnie mam nr.2821.Szybko to idzie.A chciałem w między czasie wyskoczyć na jakiś tygodniowy turnusik prywatnie.Ale jak to idzie w takim tempie,to chyba bez sensu,bo nie zdążę się może przepakować
Oj ludkowie, ludkowie Wy to macie rzeczywiście problem. My w Śląskim od lat czekamy te 12 miesięcy od powrotu z kuracji by złożyć następny wniosek a do tego trzeba jeszcze doliczyć 34 miesiące od złożenia wniosku do wyjazdu.
Czy rzeczywiście macie powód do narzekania myślę, że nie macie.
Pozdrawiam