Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję Elu
..............za potwierdzenie moich wywodów dot numeracji i lokalizacji .
Widzę jednak że nastąpiła kolejna weryfikacja obiektów.
Niezłomnym od czerwca jest to ,że w Mewie I -Była -Jest i chyba będzie centralna rejestracja dla Mew i w Mewie I jest Najostrzejsza Pani Pielęgniarka w całym PU Kołobrzeg .
I oczywiście niezawodne od lat atłasowe narzuty ,które są już synonimem Mew po remontach
Przyznam się Wam do czegoś , wiem , że są te numerowane Mewy , ale i tak nie ogarniam która z którą, gdzie i jak
Ale pewnie gdybym tam pojechała to opisy przydałyby się
darek pisze: 11 lut 2020 20:06
Dziękuję Elu
..............za potwierdzenie moich wywodów dot numeracji i lokalizacji .
Widzę jednak że nastąpiła kolejna weryfikacja obiektów.
Niezłomnym od czerwca jest to ,że w Mewie I -Była -Jest i chyba będzie centralna rejestracja dla Mew i w Mewie I jest Najostrzejsza Pani Pielęgniarka w całym PU Kołobrzeg .
I oczywiście niezawodne od lat atłasowe narzuty ,które są już synonimem Mew po remontach
Darku , to ja dziękuję , bo dzięki wstępnej wiedzy udało mi się wylądować w fajnym obiekcie . Na tej Mewie C jest stary napis Mewa 4 i ma wejscie od Konopnickiej na przeciwko Gryfa 2 .Mewa 3 to ta przy Słoneczku .Co zaś tyczy się pielęgniarki to faktycznie z taką się jeszcze nie spotkałam a mam z nimi do czynienia bardzo , bardzo często w pracy . Przyznam się ze miałam z nią ścięcie po 3 minutach kontaktu . Wyraziłam swoja opinie na temat jej podejścia do kuracjuszy , oczywiście w bardzo grzeczny sposób . Próbowała mnie umoralniać kiedy spytałam recepcjonistki o miejsce do palenia . Delikatnie sprowadziłam ją na ziemie . Może dla tego dostałam jedyny pokój z balkonem
BarbaraSzczepanska pisze: 11 lut 2020 18:53
Fionka cieszę się że jesteś w fajnym sanatorium bo ja wyjeżdżam do Juloanowki w Ciechocinku byłaś też prawda porównanie prawda pozdrawiam serdecznie miłych zabiegów
Julianówka nie jest zła . Oczywiście warunki z innej epoki , nie zbyt estetyczne to wszystko ale zabiegi były dobre , kawiarnia , basen na miejscu , trzeba tylko przez stołówkę przebiec . Ostrzegam przed tym wędrowaniem na basen bo po wyjściu ze stołówki zimny korytarz i można się szybciej przeziębić niż wychodząc na zabieg do innego obiektu . Radzę do tego podejśc jak wyjście na zewnątrz . Atmosfera bardzo domowa no i bardzo smaczne jedzenie . Ja ogólnie nie lubię Ciechocinka ale Julianówa nie jest zła .
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, kuracjuszy
Jutro zaczynam swój pierwszy pobyt w sanatorium (Kołobrzeg, Mewa) stąd mam pytanie do stałych, doświadczonych bywalców. W jakich godzinach najlepiej się stawić w centrali? Czy jest sens przyjeżdżać wcześnie rano? Na skierowaniu widzę informacje, że powinnam się pojawić do godz.14. Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź i wyrozumiałość Pozdrawiam, Wiesia
Ostatnio zmieniony 09 mar 2020 08:39 przez WiesiaZg, łącznie zmieniany 1 raz.
Przychodzisz pod recepcję ustawiasz się w kolejce. Recepcja użycza oczekującym salę narad z serwisem kawy i herbaty. Tak ok 10.oo gdy pierwsze pokoje opuszczają kuracjusze są bieżąco sprząrane i dopiero kwsterowani są nowi kuracjusze. Nie ma ciśnienia ale dobrze być najpóźnie.j ok. 9.oo /O godz.7.oo nie ma nikogo.