Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Szronie, może masz rację, zawsze to ciekawe co przyniesie los,mnie zaskoczył ,bo dostałam cudowny Sopot.Też jadę w kwietniu do Kołobrzegu,jesienią byłam w Truskswcu,ale zdecydowanie wolę polskie kurorty.Mówisz ,czekamy ,to czekamy.
Witaj Szronie, pytasz o Truskawiec,zatem moja subiektywna ocena może odbiegać od innych .Byłam w hotelu Royal ,ładny dobrze wyposażony przede wszystkim baseny ,sauny ,grota etc..Zabiegi natomiast słabe ,za nieduże pieniądze można dokupić masaże, komory tlenowe ,ezokyryt .Samo miasteczko podobne do Krynicy ,tylko zaniedbane .Rekompensuje ,to wszystko cudowny Lwów. Zdecydowanie wolę do naszych kurortów, bo i czystość ,jakość wykonywanych zabiegów i organizacja lepsza.
Witam miło kolejkowiczów w lutym ubyło 3200 ładny wynik gdyby tak było to bym za rok pakował walizkę ale wiem, że będę czekał 26 msc , cóż poczekamy , zwsze jest miło czekać w miłym towarzystwie pozdrawiam miło
PiS jak zwykle zwodzi nas i opowiada dyrdymały, obiecując 1 rok oczekiwania (ma w tym swój interes). Prawda jest taka, że obecnie okres oczekiwania w woj. łódzkim wynosi 27 miesięcy! Sprawdziłem to w łódzkim NFZ pod koniec lutego 2020 roku.