Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej, Dobry wieczór.
Cytrynek zainstalowany na oddziale. Posiedzi sobie 3 tygodnie.
Teraz poznaje nowe kąty.
Krynica do zdobycia, ale nie tym razem.
We wrześniu..? Z pewnością bardziej prawdopodobne.
Pozdrawiam cieplutko
Dobry wieczór,
Cytrynek już w Krynicy z Felice i nie pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć udanego pobytu.
Bibi i Majkę pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.
I ja pozdrawiam, Wszystkich, z korytarza szpitalnego.
Opinie różne, o tym szpitalu. Ale że to typowo rehabilitacyjny, to jeśli chodzi o rehabilitację, ma wyjątkowo zaj...... tą opinię
Ludzie są przywożeni jako leżący, a wracają na własnych nogach.
Życzę również Wam fajnego wieczoru.
Tylko jak tu spać iść?
Ja jeszcze nie lulam...
Ciekawe jak pierwsza nocka w tym przybytku dobrej rehabilitacji? Jutro czekam na Ciebie, masz szansę wykazać się jak to na wagary chodzi się
Jeszcze raz dziękuję za uroczy bukiecik na przywitanie i chwilę pogaduszek.