Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki Bieroneczko za informacje ze źródła . Byłaś przy tym, a..... masz udziały ? .
Wyczytałem, że pierwsze przymiarki były już w 2009 roku. Myślę, że ukazane tu problemy kuracjuszy
to "czubek góry lodowej" podobnych sytuacji w większości uzdrowisk na terenie kraju. Pozdrawiam. Do poniedziałku.
Ninak artykuł na który się powołujesz ukazał się we WPROST w... czerwcu 2005r. zatem to już historia.
Nie mnie był dość ostry odzew na tenże artykuł ze strony NFZ bodajże w sierpniu 2005r.
Selene ,ten kto z forumowiczów zadał sobie trud i znalazł artykuł może doczytał, że jest z 2005 r.Wątpię,żeby Pan Profesor pomimo ostrej reakcji NFZ zmienił zdanie.Chodziło mi tylko o treść, bo niestety takie poglądy na temat rehabilitacji sanatoryjnej wcale nie są odosobnione nawet w 2013 r. Nina