Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proszę o opinie na temat sanatorium Wistom w Kołobrzegu. Chyba od niedawna funkcjonuje bo na forum nie ma żadnych informacji na ten temat. Mam skierowanie od 12 października .
malgox pisze:Proszę o opinie na temat sanatorium Wistom w Kołobrzegu. Chyba od niedawna funkcjonuje bo na forum nie ma żadnych informacji na ten temat. Mam skierowanie od 12 października .
Witam
Otrzymałam skierowanie do tego ośrodka w listopadzie. Przejrzałam ofertę jaką podaje ośrodek, min. pokoje i jestem dobrej myśli. Wygląda na to, że sa w dobrym standardzie. Pozdrawiam Ania
W Osrodku Wistom bylam z NFZ w 2011r. i zastalam nowa baze zabiegowa oraz basen. Warunki do rehabilitacji naprawde dobre. Szczegolnie milo wspominam masaz u pani Agaty, ktora pozdrawiam. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre - chociaz "trojka" byla troche ciasna. Pokoje 2- osobowe i studia duzo bardziej przestronne. Jedzenie na przyzwoitym poziomie. Wieczorki 2 razy w tygodniu na miejscu, sala do tanca traci PRL-em, ale do tej pory pewnie to sie zmienilo. Zreszta Wistom na swietna lokalizacje, obok jest Verano, niedaleko San i Mesko - jest gdzie potanczyc. Reasumujac: Wistom to naprawde dobry osrodek, choc malo znany. Dla mnie jest porownywalny z Niwa. Chetnie jeszcze raz wrocilabym na turnus z NFZ do Wistomu. Milego pobytu.